וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט קינואה ובורגול

סלט קינואה ובורגול של אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה"

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1 שקית קינואה ובורגול
  • 4 דבלים חתוכות לקוביות
  • צרור בצל ירוק קצוץ
  • 1 תפוח גרנד סמית חתוך לקוביות
  • צרור נענע קצוצה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות גרגרי רימון
  • 100 גרם גבינה כחולה
  • מיץ לימון
  • שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את שקית הבורגול לפי הוראות יצרן, מסננים ומקררים מעט.
  • 2. מוסיפים את כל מרכיבי הסלט ומפזרים מעל את הגבינה הכחולה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully