סלט קינואה ובורגול
סלט קינואה ובורגול של אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה"
מחשבון המרות
- 1 שקית קינואה ובורגול
- 4 דבלים חתוכות לקוביות
- צרור בצל ירוק קצוץ
- 1 תפוח גרנד סמית חתוך לקוביות
- צרור נענע קצוצה
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 3 כפות גרגרי רימון
- 100 גרם גבינה כחולה
- מיץ לימון
- שמן זית
- מלח ופלפל
- 1. מבשלים את שקית הבורגול לפי הוראות יצרן, מסננים ומקררים מעט.
- 2. מוסיפים את כל מרכיבי הסלט ומפזרים מעל את הגבינה הכחולה.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה