וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט סלק וגבינה כחולה

מתכון של השף רוברט קלוגר, מסעדת ננה-בר

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט סלק וגבינה כחולה. בועז לביא,
סלט סלק וגבינה כחולה/בועז לביא

מצרכים למתכון

  • תערובת הסלט:
  • 1 סלק מבושל עד ריכוך, חתוך לקוביות קטנות
  • 50 גרם גבינת גורגונזולה (המהדורה האיטלקית של הרוקפור), חתוכה לקוביות קטנות
  • ½ כוס עלי בייבי
  • ¼ כוס אגוזי מלך
  • לרוטב:
  • 1 כפית שמן אגוזים
  • 1 כף חומץ חרז (חומץ שרי ספרדי)
  • 1 כף סיידר תפוחים מצומצם
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד.
  • 2. בקערה, מערבבים את הסלק, אגוזי המלך והגבינה עם שתי כפות רוטב.
  • 3. מניחים את תערובת הסלט (שהיתה בקערה) על צלחת, מתבלים את עלי הבייבי ברוטב שנותר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully