וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פודינג אורז עדין וטעים

אין הרבה קינוחים מנחמים מזה, בהם הטעם המתוק לא משתלט על כל המנה. עומר מילר, שף מסעדות "חדר אוכל", ו"שולחן" עם מנה עדינה וטעימה.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1 כוס אורז עגול
  • 1/2 1 כוסות מים
  • 1 ליטר חלב ‭3)‬ אחוזי שומן)
  • 1/3 כוס סוכר
  • גרידה מלימון או ליים אחד
  • מקל וניל חצוי לשניים
  • תבלינים אפשריים:
  • 1/4 כפית זעפרן
  • 1/2 כפית קינמון
  • 2 פולים של הל

אופן ההכנה

  • 1. שמים את האורז בסיר גדול ומכסים במים. מרתיחים תוך ערבוב וממשיכים לבשל ברתיחה 7 דקות. מוסיפים גרידת לימון ומקל וניל.
  • 2. מנמיכים את האש ומוסיפים חלב.
  • 3. מוסיפים תבלינים (אם רוצים) ומערבבים היטב. מחכים קצת ומערבבים שוב. כך ממשיכים בערך 45 דקות עד שהנוזל נספג.
  • 4. מוסיפים סוכר ומערבבים. מגישים חם או קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully