פודינג אורז עדין וטעים

אין הרבה קינוחים מנחמים מזה, בהם הטעם המתוק לא משתלט על כל המנה. עומר מילר, שף מסעדות "חדר אוכל", ו"שולחן" עם מנה עדינה וטעימה.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה!

מצרכים

  • 1 כוס אורז עגול
  • 1/2 1 כוסות מים
  • 1 ליטר חלב ‭3)‬ אחוזי שומן)
  • 1/3 כוס סוכר
  • גרידה מלימון או ליים אחד
  • מקל וניל חצוי לשניים
  • תבלינים אפשריים:
  • 1/4 כפית זעפרן
  • 1/2 כפית קינמון
  • 2 פולים של הל

אופן ההכנה

  • 1. שמים את האורז בסיר גדול ומכסים במים. מרתיחים תוך ערבוב וממשיכים לבשל ברתיחה 7 דקות. מוסיפים גרידת לימון ומקל וניל.
  • 2. מנמיכים את האש ומוסיפים חלב.
  • 3. מוסיפים תבלינים (אם רוצים) ומערבבים היטב. מחכים קצת ומערבבים שוב. כך ממשיכים בערך 45 דקות עד שהנוזל נספג.
  • 4. מוסיפים סוכר ומערבבים. מגישים חם או קר.
  • פודינג במגוון טעמים על בסיס טופו

  • פודינג אורז עם חלב קוקוס ובננות

  • מרק מלון עם גרניטת סברס

  • אגס שיכור עם גבינה כחולה

  • עוגת קקאו וסוכר חום

  • חיתוכיות מוחיטו בסגנון מקסיקני

  • נשיקת לימון עם פירות יבשים

  • משקה בועות שוקולד

  • מאפינס גזר ללא גלוטן

  • משקה בריאות מיוגורט ופירות

  • משקה תפוח קפוא

  • משקה מלון קפוא

  • משקה מנגו קפוא

  • סחלב ביתי (טבעוני)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully