פודינג אורז עם חלב קוקוס ובננות

איך יוצרים קינוח שלא יהיה מתוק מדי, אבל שכן יהיה רך ומלטף, עם טעמים עדינים נהדרים? אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה" עם מתכון למנה אחרונה מהמטבח ההודי.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!

מצרכים

  • 1 כוס אורז ריזוטו
  • 2 כוסות חלב קוקוס
  • חצי כוס שמנת
  • חצי כוס סוכר
  • מקל קינמון
  • 2 בננות פרוסות לעובי של ס"מ
  • סוכר חום לזרייה על הבננות

אופן ההכנה

  • 1. בסיר קטן, מביאים את חלב הקוקוס, השמנת והאורז לרתיחה, תוך כדי ערבוב. מוסיפים סוכר ומנמיכים את הלהבה. מבשלים תוך כדי ערבוב כ-15 דקות.
  • 2. כשהאורז רך דיו, מסדרים על גבי צלחת הגשה ומפזרים מעל את הבננות.
  • 3. זורים עליהן מעט סוכר חום ומניחים מתחת לגריל כדקה נוספת (ניתן להשתמש במבער, במקום).
  • 4. מגישים חם.
  • אילייצ'י קיר - פודינג אורז מתוק

  • קרם מסקרפונה עם תפוחים מקורמלים וקראמבל

  • חיתוכיות פאדג' שוקולד ותפוזים

  • לביבות תפוחי עץ וקינמון

  • טרייפל קרם לימון, עוגת דבש ופירות העונה

  • מאפה בצק עלים במילוי תפוחים

  • עוגת אגסים הפוכה

  • קליפות פומלה מסוכרות

  • מצה בריי מתוק

  • פרוזן ביתי בטעמים

  • עוגת תפוחים - פקאן וטופי

  • שטרודל תפוחים פשוט להכנה

  • עוגת תפוחים וקרם שקדים

  • חטיפי יוגורט קפואים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully