וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פודינג אורז עם חלב קוקוס ובננות

איך יוצרים קינוח שלא יהיה מתוק מדי, אבל שכן יהיה רך ומלטף, עם טעמים עדינים נהדרים? אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה" עם מתכון למנה אחרונה מהמטבח ההודי.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1 כוס אורז ריזוטו
  • 2 כוסות חלב קוקוס
  • חצי כוס שמנת
  • חצי כוס סוכר
  • מקל קינמון
  • 2 בננות פרוסות לעובי של ס"מ
  • סוכר חום לזרייה על הבננות

אופן ההכנה

  • 1. בסיר קטן, מביאים את חלב הקוקוס, השמנת והאורז לרתיחה, תוך כדי ערבוב. מוסיפים סוכר ומנמיכים את הלהבה. מבשלים תוך כדי ערבוב כ-15 דקות.
  • 2. כשהאורז רך דיו, מסדרים על גבי צלחת הגשה ומפזרים מעל את הבננות.
  • 3. זורים עליהן מעט סוכר חום ומניחים מתחת לגריל כדקה נוספת (ניתן להשתמש במבער, במקום).
  • 4. מגישים חם.
  • אילייצ'י קיר - פודינג אורז מתוק

  • חיתוכיות פאי לימון וקוקס

  • ארטיק מנגו יוגורט

  • עוגת גלידה עוגיות

  • חרוסת של שרי אנסקי

  • עוגות סולת ודבש אישיות

  • לביבות תפוחי עץ וקינמון

  • גלילת תמרים ואגוזים

  • עוגת אבטיח

  • קרם מסקרפונה עם תפוחים מקורמלים וקראמבל

  • סופגניות תפוחים שוויצריות

  • מילפיי תאנים ושוקלד לבן

  • פודינג צ'יה

  • מוס שוקולד לבן ומנגו

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully