פודינג במגוון טעמים על בסיס טופו

ניתן להגיש את הפודינג כמנה אחרונה מתוקה, אך הוא יכול גם לשמש כמילוי לתחתית פאי אפויה מראש. יוצקים אותם על התחתית ואופים עד שהפודינג יתייצב או מקררים ללא אפייה. אפשר גם להקפיא את התערובת כגלידה

מתכון מאת: מערכת וואלה!
פודינג על בסיס טופו. מערכת וואלה!
פודינג על בסיס טופו

מצרכים

  • פודינג וניל
  • 150 גר' טופו רך
  • 4 כפות שמן צמחי
  • 1 כוס חלב סויה בטעם וניל
  • ½ כפית מיץ לימון טרי
  • ¼ כוס תמרים מגולענים וחתוכים
  • 1 בננה בשלה
  • פודינג שוקולד
  • 150 גר' טופו רך
  • 1/3 כוס סוכר חום
  • 1 כף קקאו או אבקת חרובים
  • 4 כפות שמן
  • 1 כוס חלב סויה בטעם וניל
  • מעט מלח
  • פודינג תות שדה
  • מערבבים יחד במעבד מזון לתערובת אחידה וחלקה:
  • 300 גר' טופו רך
  • 1/2 1 כוסות תות שדה טרי
  • ½ כוס סוכר חום או לפי הטעם
  • 4 כפות שמן
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • 1 כוס חלב סויה בטעם וניל
  • מעט מלח

אופן ההכנה

  • פודינג בננה ותמרים
  • חומרים ל-2 כוסות:
  • פודינג וניל
  • מערבבים יחד במעבד מזון לתערובת אחידה וחלקה:
  • מוזגים לכוסות ומקררים לפחות ארבע שעות. ניתן לשמור את הפודינג במקרר כיומיים אם הפודינג אינו מתוק מספיק, ניתן להוסיף סוכר לפי הטעם.
  • פודינג שוקולד
  • מערבבים יחד במעבד מזון לתערובת אחידה וחלקה:
  • מוזגים לכוסות ומקררים לפחות לארבע שעות
  • פודינג תות שדה
  • מערבבים יחד במעבד מזון לתערובת אחידה וחלקה:
  • מוזגים לכוסות ומקררים לפחות לארבע שעות.
  • ניתן לדלל בחלב סויה וליצור מעין מילק שייק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully