וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט תפוחי אדמה ספרדי

אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה סלט תפוחי אדמה בניחוח ספרדי, כזה שהכי טעים להכין ולאכול מיד. אם לא אוכלים מיד, אז להשאיר בטמפרטורת החדר, אבל לא להגיש ישר מהמקרר.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

סלט תפוחי אדמה. נמרוד סונדרס, נמרוד סונדרס
סלט תפוחי אדמה/נמרוד סונדרס

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 6 תפוחי אדמה
  • 3 ביצים
  • 1 בצל סגול גדול, פרוס לפלחים
  • מיץ מלימון אחד לפחות
  • 3 כפות שמן זית
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים תפוחי אדמה עם הקליפה בסיר עם מים עד לריכוך. מוסיפים ביצים ומבשלים עוד 10 דקות עד שיהיו מוכנות.
  • 2. מצננים קלות ומקלפים תפוחי אדמה וביצים. חותכים לקוביות ומניחים בקערה, מוסיפים פטרוזיליה, בצל סגול, מיץ לימון ושמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully