סלט תפוחי אדמה ספרדי
אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה סלט תפוחי אדמה בניחוח ספרדי, כזה שהכי טעים להכין ולאכול מיד. אם לא אוכלים מיד, אז להשאיר בטמפרטורת החדר, אבל לא להגיש ישר מהמקרר.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 מנות:
- 6 תפוחי אדמה
- 3 ביצים
- 1 בצל סגול גדול, פרוס לפלחים
- מיץ מלימון אחד לפחות
- 3 כפות שמן זית
- חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- 1. מבשלים תפוחי אדמה עם הקליפה בסיר עם מים עד לריכוך. מוסיפים ביצים ומבשלים עוד 10 דקות עד שיהיו מוכנות.
- 2. מצננים קלות ומקלפים תפוחי אדמה וביצים. חותכים לקוביות ומניחים בקערה, מוסיפים פטרוזיליה, בצל סגול, מיץ לימון ושמן זית.