פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט תפוחי אדמה ספרדי

      אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה סלט תפוחי אדמה בניחוח ספרדי, כזה שהכי טעים להכין ולאכול מיד. אם לא אוכלים מיד, אז להשאיר בטמפרטורת החדר, אבל לא להגיש ישר מהמקרר.

      21 מדרגים / 3.08 כוכבים

      סלט תפוחי אדמה (נמרוד סונדרס)
      סלט תפוחי אדמה (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-6 מנות:
      • 6 תפוחי אדמה
      • 3 ביצים
      • 1 בצל סגול גדול, פרוס לפלחים
      • מיץ מלימון אחד לפחות
      • 3 כפות שמן זית
      • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
      • מלח ופלפל שחור גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים תפוחי אדמה עם הקליפה בסיר עם מים עד לריכוך. מוסיפים ביצים ומבשלים עוד 10 דקות עד שיהיו מוכנות.
      • 2. מצננים קלות ומקלפים תפוחי אדמה וביצים. חותכים לקוביות ומניחים בקערה, מוסיפים פטרוזיליה, בצל סגול, מיץ לימון ושמן זית.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -