פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תבשיל אורז בולגרי

      מתחילים מערימה גדולה של תרד, אורז, בצל וביצים, אבל אחרי האידוי והבישול נשארים עם מעט מאוד נפח אבל המון טעם בולגרי משובח.

      5 מדרגים / 3.33 כוכבים

      תבשיל אורז בולגרי (נמרוד סונדרס)
      תבשיל אורז בולגרי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4-2 מנות:
      • 1 בצל קצוץ
      • 30 גרם חמאה
      • 2 צרורות תרד טורקי (או חבילה תרד רגיל)
      • מלח, פלפל ואגוז מוסקט
      • 1/2 כוס אורז
      • 2-11/2 כוס מרק או מים
      • 2 עגבניות מרוסקות (לא חובה)
      • 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
      • 4 ביצים

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר מאדים בצל עם חמאה 3 דקות עד לריכוך. מוסיפים אורז ומאדים 3 דקות. מוסיפים תרד ומתבלים במעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
      • 2. יוצקים כוס וחצי מרק או מים, מוסיפים עגבניות מרוסקות, מכסים ומבשלים כרבע שעה.
      • 3. לפני ההגשה מוסיפים גבינה ומערבבים.
      • 4. מוסיפים עוד מים אם חסר – התבשיל צריך להיות רטוב ולא יבש. שוברים ביצים על פני התבשיל כמו בשקשוקה, מכסים ומבשלים 4 דקות או עד שהן עשויות לטעמכם.

      עוד מתכוני אורז

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -