וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת אורז אפויה

עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל", מציע לא לזרוק את האורז הישן שלכם - אפשר להכין ממנו מעדנים. עם קצת תופסות מפתיעות, מקבלים פשטידה מענגת במיוחד.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 3 כוסות אורז בסמטי
  • 2 בצלים לבנים
  • 1 שן שום
  • 2 כוסות יוגורט עיזים
  • 4 ביצים
  • 2 כפות גרידת תפוז קצוצה
  • 50 גר חמאה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. בסיר עם מים רותחים ומלח מבשלים אורז במשך 10 דקות.
  • 2. בקערה מערבבים את היוגורט עם הביצים, קליפות התפוז מלח ופלפל.
  • 3. מוסיפים בצל ושום לקערת היוגורט ומערבבים היטב.
  • 4. מסננים את האורז ממי הבישול ושוטפים במי ברז.
  • 5. מוסיפים את האורז השטוף לקערת היוגורט עם מעט חמאה. מערבבים.
  • 6. משמנים תבנית פיירקס במעט חמאה ויוצקים את תערובת האורז. אופים ב-160 מעלות שעה וחצי.
  • 7. מגישים חם.
  • פשטידת אורז תפוח וקוטג'

  • מאפה אורז עם תפוחים וקינמון

  • פשטידת אורז

  • פשטידת בצל וקוטג'

  • פשטידת תירס

  • פילאו - אורז הפתעות

  • צ'יזי רייס, או אורז מוקרם

  • מג'דרה אטריות (חוראג' באסבעו)

  • ממולאים - כרוב ממולא בשר ואורז בקלי קלות

  • פלפלים ממולאים במקרוני אנד צ'יז

  • קציצות אורז ועוף ברוטב פרסי אדום

  • תבשיל אורז ופרגיות בסיר אחד

  • עוגת מנגולד במילוי אורז ועשבי תיבול

  • מקלובה פתיתים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully