וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אורז בסמטי בחלב קוקוס

אסף גרניט, שף מסעדת "מחניודה" הירושלמית מסדר לכם קינוח בלתי נשכח, עם מערבולת של טעמי חלב קוקוס, וניל, קינמון ופיסטוקים.

מתכון מאת: אסף גרניט, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-4-6 מנות:
  • כפית תמצית וניל
  • 2 כפות סוכר
  • כוס אורז בסמטי הודי
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 מקל ווניל
  • כוס חלב קוקוס
  • כף חמאה
  • 50 גרם פיסטוקים קצוצים
  • 2 בננות (אחת לקוביות השנייה לפרוסות)
  • כדור סורבה של שמנת חמוצה או וניל

אופן ההכנה

  • 1. לסיר ובו 3 כוסות מים רותחים מוסיפים מחית או מקל וניל.
  • 2. מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים אורז, ומנמיכים את האש.
  • 3. אל הסיר עם האורז מוסיפים קינמון. מערבבים וממשיכים לבשל על אז קטנה.
  • 4. לאחר 10 דקות כשהנוזלים נספחו לחלוטין באורז, מסירים את הסיר מהאש. מוסיפים את הבננות ומערבבים. מוסיפים חלב קוקוס וחמאה ומערבבים.
  • 5. מוסיפים פיסטוקים קצוצים ומערבבים.
  • 6. להגשה: מעבירים את האורז לצלחת, מקשטים בפרוסות בננה, מניחים כדור של סורבה ומזלפים מעט חלב קוקוס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully