- 1. בסיר מביאים לרתיחה חלב, סוכר, חמאה, גרידת לימון ודבש.
-
- 2. מסירים מן האש, מוסיפים פרג, אגוזים וצימוקים.
-
- 3. נותנים למלית להתקרר למשך 5 דקות מוסיפים את הביצה וממשיכים לצנן.
-
- 4. בינתיים מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים ביצה, חלמון, חלב, אבקת סוכר וחמאה כ-2 דקות.
-
- 5. מוסיפים קמח, מלח, גרידת לימון ושמרים ומערבבים עוד 3 דקות במהירות בינונית.
-
- 6. מחלקים את הבצק ל-3 ומרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס"מ.
-
- 7.מורחים את המלית על 3/4 משטח הבצק.
-
- 8. בשאר 1/4 הבצק שנותר יוצרים חריצים אלכסוניים בעזרת סכין במרחק ס"מ אחד מהשני ומגלגלים לרולדה. מתחילים מהחלק בו אין חריצים כדי שהחריצים יכסו על הבצק המגולגל כבר.
-
- 9. מברישים בביצה טרופה, מתפיחים 1/2 שעה ואופים ב-190מעלות כ- 20 דקות. בהגשה ניתן לזרות מעל אבקת סוכר.