- 1. מבשלים במים רותחים עם כף מלח את תפוחי האדמה עם הקליפה 15-20 דקות עד ריכוך. מקלפים ומועכים לפירה.
-
- 2. מוסיפים קמח, ביצים, כפית חמאה ומערבבים לבצק. אם יוצא גושי ניתן להוסיף מעט מים.
-
- 3. על קרש מקומח מרדדים את הבצק לעובי של כחצי סנטימטר. עם סכין חותכים ריבועים של 6-7 סנטימטר. במקביל, מטגנים את פירורי הלחם בחמאה עד להזהבה.
-
- 4. את השזיף (בלי גרעין) שמים בתוך ריבוע הבצק ובמידה ומגיע מקופסה שמים כפית במרכז הריבוע. מוסיפים מעליו מעט סוכר ובוזקים קינמון.
-
- 5. סוגרים את בצק סביב השזיף ויוצרים צורת כופתאה. את הכופתאות מבשלים במים רותחים בערך 8 -10 דקות עד שהן צפות.
-
- 6. מסננים ומגלגלים בפירורי הלחם המטוגנים. זורים אבקת סוכר ומגישים.
- .