כופתאות גבינה

מסעדת "טוליפ" מגישה לכם מתכון מערבות הונגריה, של כופתאות גבינה מגולגלות בפירורי לחם. מומלץ במיוחד להגיש לצד ריבת תות או פירות יער.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
כופתאות גבינה. דנה מאירזון
כופתאות גבינה

מצרכים

  • ל-8 יחידות:
  • 600 גרם גבינה לבנה 9%
  • 6 כפות סולת
  • 2 ביצים
  • 1/4 כפית מלח
  • כוס פירורי לחם
  • 50 גרם חמאה
  • 200 גרם (1 גביע) שמנת חמוצה
  • כל ריבה שאוהבים
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. בקערה מערבבים את הגבינה, הסולת, הביצים והמלח.
  • 2. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר 3 שעות. בזמן הזה מטגנים במחבת את החמאה ופירורי לחם עד שמזהיבים. מוציאים מהמחבת ומניחים אותם בצד.
  • 3. לאחר 3 השעות, בסיר גדול מרתיחים מים עם כף מלח. יוצרים כדורים מהתערובת, בערך בקוטר של 3 ס"מ, ומכניסים אותם אל המים הרותחים.
  • 4. הכופתאות מתבשלות מהר יחסית וכאשר הן צפות על המים הן מוכנות.
  • 5. מסננים ומחכים שיתקרר.
  • 6. מגלגלים בפירורי הלחם שהוכנו מראש.
  • 7. מומלץ להגיש חם ולהוסיף שמנת חמוצה, ריבה ביתית ואבקת סוכר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully