פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כופתאות גבינה

      מסעדת "טוליפ" מגישה לכם מתכון מערבות הונגריה, של כופתאות גבינה מגולגלות בפירורי לחם. מומלץ במיוחד להגיש לצד ריבת תות או פירות יער.

      3 מדרגים / 3.36 כוכבים

      כופתאות גבינה (דנה מאירזון)
      כופתאות גבינה (דנה מאירזון)

      מצרכים

      • ל-8 יחידות:
      • 600 גרם גבינה לבנה 9%
      • 6 כפות סולת
      • 2 ביצים
      • 1/4 כפית מלח
      • כוס פירורי לחם
      • 50 גרם חמאה
      • 200 גרם (1 גביע) שמנת חמוצה
      • כל ריבה שאוהבים
      • אבקת סוכר

      אופן ההכנה

      • 1. בקערה מערבבים את הגבינה, הסולת, הביצים והמלח.
      • 2. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר 3 שעות. בזמן הזה מטגנים במחבת את החמאה ופירורי לחם עד שמזהיבים. מוציאים מהמחבת ומניחים אותם בצד.
      • 3. לאחר 3 השעות, בסיר גדול מרתיחים מים עם כף מלח. יוצרים כדורים מהתערובת, בערך בקוטר של 3 ס"מ, ומכניסים אותם אל המים הרותחים.
      • 4. הכופתאות מתבשלות מהר יחסית וכאשר הן צפות על המים הן מוכנות.
      • 5. מסננים ומחכים שיתקרר.
      • 6. מגלגלים בפירורי הלחם שהוכנו מראש.
      • 7. מומלץ להגיש חם ולהוסיף שמנת חמוצה, ריבה ביתית ואבקת סוכר.

      עוד מתכוני גבינה

      כופתאות גבינה
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -