מתכונים חמים

כדורי גבינה מתוקה בציפוי פריך

מתכון מאת: דנה מלמד ,מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

כופתאות גבינה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 250 גר' גבינת טוב טעם (או ריקוטה)
  • 100 גר' גבינת פרומעז
  • ½ 2 כפות סוכר
  • כף סוכר וניל
  • כפית קינמון
  • ½ כוס שקדים טחונים (אם אי, אפשר להשתמש בפירורי לחם)
  • ביצה
  • לציפוי - כוס פירורי פנקו יפני (שזה סוג של פירורי לחם פריכים. אם אין, אפשר בהחלט פירורי לחם רגילים)
  • שמן לטיגון עמוק
  • להגשה - אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים לעיסה אחידה. (מומלץ לרכך את הפרומעז ע"י חימום של 30 שניות במיקרו).
  • 2. יוצרים כדורים קטנים בעזרת כריות כף היד וטובלים כל כדור בפירורי פנקו (או פירורי לחם).
  • 3. מכניסים את הכדורים המצופים למקפיא למשך שעה.
  • 4. מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק ומטגנים את הכדורים, 5-6 יחידות בכל פעם בשמן החם. משך זמן הטיגון הוא דקה עד שתיים. (חשוב להקפיד שהשמן לא יהיה ממש רותח. אם הכדורים מתפרקים סימן שהשמן חם מידי ויש להנמיך את האש).
  • 5. מוציאים את הכדורים ומניחים על גבי נייר סופג.
  • 6. מחכים מספר דקות וזורים אבקת סוכר.
  • 7. מגישים עם מרקחת דובדבנים או עם התפוחים מהמתכון הבא.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully