- 1. מערבבים את כל החומרים לעיסה אחידה. (מומלץ לרכך את הפרומעז ע"י חימום של 30 שניות במיקרו).
-
- 2. יוצרים כדורים קטנים בעזרת כריות כף היד וטובלים כל כדור בפירורי פנקו (או פירורי לחם).
-
- 3. מכניסים את הכדורים המצופים למקפיא למשך שעה.
-
- 4. מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק ומטגנים את הכדורים, 5-6 יחידות בכל פעם בשמן החם. משך זמן הטיגון הוא דקה עד שתיים. (חשוב להקפיד שהשמן לא יהיה ממש רותח. אם הכדורים מתפרקים סימן שהשמן חם מידי ויש להנמיך את האש).
-
- 5. מוציאים את הכדורים ומניחים על גבי נייר סופג.
-
- 6. מחכים מספר דקות וזורים אבקת סוכר.
-
- 7. מגישים עם מרקחת דובדבנים או עם התפוחים מהמתכון הבא.