מתכונים חמים

פפנאש: סופגניה רומנית ממולאת גבינה

תשובה רומנית עמוסה בגבינה לסופגניה הקלאסית. מתכון מקורי של רוזה טטנהויזר ז"ל. סבתו של השף קונדיטור אייל אורן, מקונדיטוריית 'אייל מאפים טובים'

מתכון מאת: אייל אורן, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פפאנש

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-5-6 יחידות:
  • 500 גרם גבינה (טוב טעם)
  • 4 ביצים
  • 350 קמח תופח
  • 4 שקיות סוכר וניל
  • 1 כפית גרד לימון
  • 2 כפות שמן
  • להגשה:
  • קונפיטורה
  • קצפת
  • אבקת סוכר
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים עד ליצירת בצק רך ודביק
  • מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר כשעה.
  • 2. מעצבים בידיים טבולות בשמן כדורים לצורת בייגלה עם חור
  • ויוצרים כמות נוספת זהה של כדורונים קטנים יותר(גודל של כדור פינג פונג).
  • 3. מטגנים בשמן עמוק בחום בינוני גבוה עד להזהבה משני הצדדים, מעבירים לנייר סופג.
  • 4. מניחים את ה"בייגלה" על צלחת, יוצקים לתוכו קונפיטורה משובחת.
  • 5. מעל יוצקים קצפת ומניחים את הכדור הקטן מלמעלה. ניתן לקשט עם אבקת סוכר

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully