פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פפנאש: סופגניה רומנית ממולאת גבינה

      תשובה רומנית עמוסה בגבינה לסופגניה הקלאסית. מתכון מקורי של רוזה טטנהויזר ז"ל. סבתו של השף קונדיטור אייל אורן, מקונדיטוריית 'אייל מאפים טובים'

      39 מדרגים / 3.37 כוכבים

      פפאנש (יח
      פפאנש (יח"צ)

      מצרכים

      • ל-5-6 יחידות:
      • 500 גרם גבינה (טוב טעם)
      • 4 ביצים
      • 350 קמח תופח
      • 4 שקיות סוכר וניל
      • 1 כפית גרד לימון
      • 2 כפות שמן
      • להגשה:
      • קונפיטורה
      • קצפת
      • אבקת סוכר

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל החומרים עד ליצירת בצק רך ודביק
      • מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר כשעה.
      • 2. מעצבים בידיים טבולות בשמן כדורים לצורת בייגלה עם חור
      • ויוצרים כמות נוספת זהה של כדורונים קטנים יותר(גודל של כדור פינג פונג).
      • 3. מטגנים בשמן עמוק בחום בינוני גבוה עד להזהבה משני הצדדים, מעבירים לנייר סופג.
      • 4. מניחים את ה"בייגלה" על צלחת, יוצקים לתוכו קונפיטורה משובחת.
      • 5. מעל יוצקים קצפת ומניחים את הכדור הקטן מלמעלה. ניתן לקשט עם אבקת סוכר

      עוד מתכוני פירות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -