- 1. לשים את כל החומרים במערבל במהירות איטית כ- 5 דקות ואז במהירות גבוהה לכ- 8 דקות נוספות.
-
- 2. מכסים את הכלי במגבת ומתפיחים כ- 20 דקות.
-
- 3. לשים כדורים בגודל 45 ג' ומניחים על מגש. מכסים במגבת וממשיכים להתפיח עוד כחצי שעה.
-
- 4. מחממים שמן עמוק לחום בינוני-גבוה. ( כ- 180 מעלות)
-
- 5. קורצים חור בכל ספינג' בעזרת כוס יין צרה ומטגנים שלוש דקות מכל צד עד שמזהיב.
-
- ציפוי שוקולד לבן
-
- 6. מחממים שתי טבליות של שוקולד לבן בתוך כלי על אדים (בן-מרי).
-
- 7. בעזרת מזלג טובלים את הספינג'ים החמים בתערובת ומניחים
- על רשת לייבוש.
-
- 8. מגרדים מייד שוקולד לבן, מריר או חלב על הציפוי הנמס. או מעטרים בסוכריות צבעוניות, קוקוס ופירורי אגוזים.