פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ספינג' בציפוי שוקולד לבן

      מתכון של מעדניית משפחת ששון מרחובות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ספינג' בשוקולד לבן של מעדניית ששון (יח
      ספינג' בשוקולד לבן של מעדניית ששון (יח"צ , דן פרץ)

      מצרכים

      • 1 ק"ג קמח
      • 25 ג' משפר אפייה
      • חצי כוס סוכר
      • 45 ג' שמרים טריים
      • 1 כפית מלח
      • 150 ג' חמאה
      • 2 ביצים
      • 2 וחצי כוסות חלב
      • שמן לטיגון עמוק
      • 1/2 2 טבליות שוקולד לבן

      אופן ההכנה

      • 1. לשים את כל החומרים במערבל במהירות איטית כ- 5 דקות ואז במהירות גבוהה לכ- 8 דקות נוספות.
      • 2. מכסים את הכלי במגבת ומתפיחים כ- 20 דקות.
      • 3. לשים כדורים בגודל 45 ג' ומניחים על מגש. מכסים במגבת וממשיכים להתפיח עוד כחצי שעה.
      • 4. מחממים שמן עמוק לחום בינוני-גבוה. ( כ- 180 מעלות)
      • 5. קורצים חור בכל ספינג' בעזרת כוס יין צרה ומטגנים שלוש דקות מכל צד עד שמזהיב.
      • ציפוי שוקולד לבן
      • 6. מחממים שתי טבליות של שוקולד לבן בתוך כלי על אדים (בן-מרי).
      • 7. בעזרת מזלג טובלים את הספינג'ים החמים בתערובת ומניחים
      • על רשת לייבוש.
      • 8. מגרדים מייד שוקולד לבן, מריר או חלב על הציפוי הנמס. או מעטרים בסוכריות צבעוניות, קוקוס ופירורי אגוזים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -