וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספינג' בציפוי שוקולד לבן

מתכון של מעדניית משפחת ששון מרחובות

מתכון מאת: שף קונדיטור ירון אטלי, ויוה

ספינג' בשוקולד לבן של מעדניית ששון. דן פרץ,
ספינג' בשוקולד לבן של מעדניית ששון/דן פרץ

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג קמח
  • 25 ג' משפר אפייה
  • חצי כוס סוכר
  • 45 ג' שמרים טריים
  • 1 כפית מלח
  • 150 ג' חמאה
  • 2 ביצים
  • 2 וחצי כוסות חלב
  • שמן לטיגון עמוק
  • 1/2 2 טבליות שוקולד לבן

אופן ההכנה

  • 1. לשים את כל החומרים במערבל במהירות איטית כ- 5 דקות ואז במהירות גבוהה לכ- 8 דקות נוספות.
  • 2. מכסים את הכלי במגבת ומתפיחים כ- 20 דקות.
  • 3. לשים כדורים בגודל 45 ג' ומניחים על מגש. מכסים במגבת וממשיכים להתפיח עוד כחצי שעה.
  • 4. מחממים שמן עמוק לחום בינוני-גבוה. ( כ- 180 מעלות)
  • 5. קורצים חור בכל ספינג' בעזרת כוס יין צרה ומטגנים שלוש דקות מכל צד עד שמזהיב.
  • ציפוי שוקולד לבן
  • 6. מחממים שתי טבליות של שוקולד לבן בתוך כלי על אדים (בן-מרי).
  • 7. בעזרת מזלג טובלים את הספינג'ים החמים בתערובת ומניחים
  • על רשת לייבוש.
  • 8. מגרדים מייד שוקולד לבן, מריר או חלב על הציפוי הנמס. או מעטרים בסוכריות צבעוניות, קוקוס ופירורי אגוזים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully