סלט ירקות תימני
הסלט התימני הוא חלק מהג'עלה, מנות קטנות שאוכלים בבוקר לפני צום או בשבת בבוקר. נראה כסלט ערבי רגיל, אבל מה שהופך אותו לסלט תימני הוא החומץ.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 1 מלפפון
- 1 עגבניה
- 2 ראשי בצל ירוק החלק הירוק והלבן
- 1 כפית חומץ
- כף לימון
- כף שמן זית
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
- קוצצים את הירקות ומערבבים הכל יחד.
- תימנים אוהבים להוסיף לסלט טיפה סחוג חריף (מתכון בהמשך), ואז להוסיף עוד יותר לימון כדי שטעמו יתאזן עם הסחוג.