וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט ז'עלוק

בארץ הז'עלוק ממותג כסלט חצילים עם פלפלים, אבל הסלט האותנטי מחבל הארץ דבדו עשוי מפלפלים בלבד. מתיקות הגמבות החרוכות לצד הפלפל החריף יוצרת תמהיל חריף-מתוק.

מתכון מאת: זהרה בן חמו, מערכת וואלה

סלטים מרוקאים. נועה  ברנע,
סלטים מרוקאים/נועה ברנע

מצרכים למתכון

  • 2 פלפלים ירוקים חריפים
  • 2 גמבות
  • 1/2 כוס שמן
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. צולים את הפלפלים והגמבות על הגז או בתנור עד שנחרכים קלות.
  • 2. מנקים את הפלפלים, מסירים את הקליפה וחותכים.
  • 3. מכניסים את הפלפלים לקערה ומוסיפים את התבלינים והשמן.
  • 4. ניתן לשמור אותו בקופסה אטומה – משביח אחרי יום במקרר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully