וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט מטבוחה

הכנת המטבוחה היא פשוטה מאוד אבל כיוון שאין כאן מים חשוב מאוד להקפיד על ערבוב כל כמה זמן.

מתכון מאת: זהרה בן חמו, מערכת וואלה

סלטים מרוקאים. נועה  ברנע,
סלטים מרוקאים/נועה ברנע

מצרכים למתכון

  • ל-8 מנות:
  • 1 ק"ג עגבניות
  • גמבה
  • 2 פלפלים חריפים ירוקים (אפשר לשים 1 לצמצום החריפות)
  • 5 שיני שום
  • 3 כפות שמן קנולה
  • כפית פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. חולטים את העגבניות במים רותחים ומסירים את הקליפה. חותכים לקוביות קטנות.
  • 2. חותכים גמבה ל-4 ויחד עם העגבניות והשמן מכניסים למחבת. מוסיפים את השום.
  • 3. מוסיפים את התבלינים ולאחר שמגיע לרתיחה מנמיכים את האש. מדי פעם מערבבים כדי למנוע מהמטבוחה להישרף. מבשלים כשעה ללא כיסוי. המטבוחה מוכנה לאחר ספיגת הנוזלים וכשהשמן צף. מגישים קר.
  • *מומלץ להגיש עם חלה או לחם טרי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully