- 1. מניחים את גוש הבשר בסיר. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומוסיפים בצל ועלי דפנה. מבשלים כחצי שעה על אש בינונית עד לריכוך הבשר.
-
- 2. מסננים את הבשר ממי הבישול אותם שומרים בצד, ועל קרש חיתוך חותכים לפרוסות עבות, בדומה לחיתוך לחם.
-
- 3. מנקים שני בצלים חותכים אותם לאורך. לוקחים סיר שטוח ורחב מוזגים את השמן, ומניחים בתחתית הסיר את הבצל. מטגנים אותו עד להשחמה קלה ומעליו מסדרים את פרוסות הבשר אחד ליד השני.
-
- 4. מכסים במי הבישול של הבשר, ומוסיפים עוד מים עד לכיסוי מלא של תכולת הסיר. מביאים לרתיחה.
-
- 5. מעל בוזקים כורכום וכוסברה קצוצה ומבשלים כחצי שעה על אש בינונית.
-
- 6. מגישים.