- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מערבבים פשתן טחון במים ומניחים בצד ל-10 דק' על מנת שהפשתן ייספג.
-
- 3. מנפים קמח ומעבירים לקערה, מוסיפים אבקת אפיה ומלח ומערבבים.
-
- 4. בקערה נפרדת מערבבים שמן זית, שקדייה, תערובת פשתן וסוכר עד לקבלת מרקם חלק.
-
- 5. מגלענים ומועכים את התמרים לעיסה, מרטיבים היטב את הידיים ולשים מעט עד שהם מתרככים. אם יש צורך מוסיפים מעט מים. מערבבים את חומר המילוי יחד.
-
- 6. מוזגים את התערובת היבשה לרטובה, מערבבים במינימום תנועות את העיסה עד לקבלת מרקם אחיד.
-
- 7. קורעים חתיכות מהבצק, מגלגלים, יוצרים גומה, מכניסים לתוכה מעט מהמילוי, סוגרים, מגלגלים לכדור ומטחים בעזרת כף היד. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
-
- 8. אופים במשך 12 דק', מוציאים את העוגיות ומצננים על רשת. מי שרוצה עוגיות פריכות יותר שיאפה אותן עוד 5 דק'.