וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות לוז

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 250 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר דמררה
  • 200 גרם אגוזי לוז, קלויים וטחונים דק
  • 280 גרם (2 כוסות) קמח עוגיות
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מערבלים במיקסר או במעבד מזון, או בעזרת מקצף ידני את החמאה והסוכר עד שהם אווריריים. מוסיפים את אגוזים הטחונים והקמח ומערבלים רק עד שמתקבל בצק אחיד. מעבירים לקערה, מכסים ומאחסנים במקרר שעתיים.
  • 2. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  • 3. קורצים מהבצק כדורים קטנים ומגלגלים אותם באבקת סוכר. מניחים את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור החם ואופים כ- 7 דקות בלבד. מצננים לטמפרטורת החדר ומגלגלים את העוגיות שוב באבקת סוכר.
  • מתכון לעוגיות אגוזי לוז ממכרות של ארז קומרובסקי

  • עוגיות שטולן

  • עוגיות "לינזר"

  • עוגיות ביסקוטי איטלקיות

  • הצ'ורוס של רות סירקיס

  • עוגיות מדלן צרפתיות

  • צ'ורוס טבעוני

  • אוזני המן לפורים של מאפיית לחמים

  • עוגיות דבש

  • חטיפוני באונטי טבעוניים

  • עוגיות שוקולד ממולאות נוטלה

  • עוגיות שקדים

  • בראוניז בטטות

  • פינוק קטן ליד הקפה: עוגיות שקדים זהובות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully