- 1. טורפים היטב את החלמונים עם חצי מכמות הסוכר. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לסירוגין את הנוזלים, הקמחים ואבקת האפייה עם קליפת הלימון.
-
- 2. בקערה נפרדת מקציפים היטב את החלבונים תוך הוספת הסוכר הנותר. מקפלים את הקצף עם תערובת החלמונים. שוטחים בתבנית קפיצית בקוטר 28 ס"מ, או בתבנית טורט עם חור, מבלי לשמן.
-
- 3. אופים כ-50 דקות בחום בינוני-נמוך, 160 מעלות, בתנור שלא חומם מראש. העוגה מוכנה כשקיסם שננעץ בה יוצא נקי. לא לאפות יותר מדי, כדי לא לייבש.
-
- 4. מוציאים את העוגה מהתנור והופכים מיד על רשת, בתוך התבנית, כדי לשמור על הגובה. הופכים חזרה רק לאחר שהעוגה צוננת.