וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלמון פסטרמי בוויניגרט חרדל

כשנמאס מהפסטרמה הרגילה ורוצים לגוון קצת, השף אביב משה מציע ללכת לכיוון הים: פשוט כובשים בעזרת מלח וסוכר דג סלמון, ועוטפים אותו בוויניגרט חרדל מיוחד.

מתכון מאת: אביב משה, מערכת וואלה

סלמון פסטרמי בוויניגרט. נמרוד סונדרס
סלמון פסטרמי בוויניגרט

מצרכים למתכון

  • לסלמון:
  • 1 ק"ג פילה סלמון נקי מעור ועצמות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מלח גס
  • לוויניגרט:
  • 1 כפית חזרת
  • 2 כפיות חרדל
  • 2 כפיות דבש
  • 2 כפיות בצל סגול קצוץ
  • 3/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הסוכר והמלח ומצפים את הסלמון מכל הכיוונים.
  • 2. מניחים את נתח הסלמון בתבנית, מכסים בנייר פרגמנט ומניחים משקולת של 2 ק"ג ומעבירים למקרר ל-5 שעות.
  • 3. מוציאים מהמקרר ובעזרת מטלית לחה מנקים את המלח והסוכר. פורסים דק מאוד ומניחים על צלחת הגשה.
  • 4. מערבבים את חומרי הרוטב היטב ומזליפים מעל הסלמון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully