וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דג בקראסט של חזרת

כשהאורחים מגיעים לפסח ורוצים ארוחה מושקעת בלי מאמץ, לשף אביב משה יש פתרון: הוא לוקח פילה של מוסר ים, ויוצר לו קראסט ייחודי, במיוחד לכבוד החג.

מתכון מאת: אביב משה, מערכת וואלה

דג בקראסט חזרת. נמרוד סונדרס
דג בקראסט חזרת

מצרכים למתכון

  • 1 פילה מוסר נקי מעור ועצמות במשקל 250 גרם
  • לקראסט:
  • 1 כף חזרת לבנה
  • 50 גרם חמאה
  • 60 גרם קמח מצה
  • 1/4 כפית זרעי כוסברה
  • 1/4 כפית טימין
  • לוויניגרט:
  • 1 כף חרדל
  • 1 כף דבש
  • 1 כף ג'ינג'ר כבוש קצוץ
  • 1 כף בצל רגיל קצוץ
  • 1 כף כוסברה
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 כפית גמבה קצוצה
  • 1 כפית פטרוזיליה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. בקערה, מערבבים היטב את כל חומרי הקראסט ומורחים על הדג.
  • 3. מנינחים את הדג על תבנית מרופדת נייר אפייה ומכניסים את הדג לתנור ל-8 דקות.
  • 4. בצנצנת מערבבים את כל חומרי הוויניגרט ויוצקים לצלחת.
  • 5. מניחים מעל את הדג ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully