וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סינטה צרובה בגריל, סלסה ירוקה, רוקט ופרמזן

מתכון מאת: מיכאל גרטופסקי, מערכת וואלה

סינטה עם צ'ימיצ'ורי בצל ירוק.
סינטה עם צ'ימיצ'ורי בצל ירוק

מצרכים למתכון

  • 100 גרם סינטה צרובה בגריל ל-MR
  • 100 גרם רוקט
  • 2 כפות סלסה ירוקה (ורדה)
  • 1/2 בצל סגול פרוס דק
  • 20 גרם פרמזן פרוס לקולפניות
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • סלסה ירוקה (ורדה):
  • חופן עלי אורגנו
  • חופן עלי בזיליקום
  • חופן עלי פטרוזיליה
  • 1 כף שטוחה שום כתוש
  • 5 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. בסיר עם מים רותחים חולטים את העשבים במים רותחים כ- 30 שניות. מעבירים לקערה עם מי קרח.
  • 2. סוחטים היטב וטוחנים בבלנדר עם שום כתוש, מלח ושמן זית.
  • 3. על גריל לוהט או פלנצ'ה צולים את הסינטה מספר דקות מכל צד עד שהיא צרובה מבחוץ אך עדיין במידת עשייה MR.
  • 4. מושחים את הסלסה הירוקה בתחתית צלחת ההגשה, מתבלים את הרוקט והבצל בשמנן זית ולימון ומניחים מעל הסלסה.
  • 5. פורסים את נתח הסינטה, ומניחים מעל הסלסה. מסיימים בפרמזן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully