סלט של סלקים צלויים, יוגורט וגבינה יוונית מושחמת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כפות יוגורט מאיכות טובה
- חופן קטן של אורגנו קצוץ
- 1/2 בצל ירוק פרוס
- בצל לבן קטן פרוס לטבעות עבות
- 50 גרם גבינת כבשים יוונית (קפלוטירי) - חתוכה לקוביות
- 2 סלקים קטנים מבושלים וחתוכים לרבעים
- שמן זית
- מיץ לימון
- מלח ים
- צרור עלי ארוגולה
אופן ההכנה
- 1. על פלנצ'ה או גריל, חורכים את הבצל כ-2 דקות מכל צד. מניחים גם את קוביות הגבינה וצולים.
- 2. מושחים את היוגורט על צלחת ההגשה.
- 3. מתבלים את הסלקים באורגנו, מלח, שמן זית ולימון ומניחים על היוגורט.
- 4. מפזרים טבעות של בצל חרוך, בצל ירוק ומקשטים בגבינה וארוגולה.