וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'יו חורף של טונה וירקות

כמה שהמנה הזו יפה, וכמה שהיא עדינה וטעימה: מיכאל גרטופסקי מכין קרפצ'יו דק ויפהפה מטונה אדומה טריה, ומצייר על הצלחת בעזרת לבבות ארטישוק, קוביות סלק, טבעות צ'ילי ומעט יוגורט.

מתכון מאת: מיכאל גרטופסקי, מערכת וואלה

קרפצ'יו חורף של טונה וירקות מהגריל. דן פרץ,
קרפצ'יו חורף של טונה וירקות מהגריל/דן פרץ

מצרכים למתכון

  • 400 גרם טונה טריה
  • 4 כפות טפנד זיתים ירוקים
  • 4 לבבות ארטישוק חתוכים לרבעים
  • 4 צנוניות פרוסות דק דק
  • 16 טבעות צ'ילי אדום טרי
  • 6 כפות יוגורט עיזים מאיכות טובה
  • בצל אדום שלם פרוס דק דק
  • 2 בצלים ירוקים (חצי לכל מנה, החלק הירוק בלבד) פרוסים דק
  • 16 עלי אורגנו טריים
  • סלק בינוני-קטן מבושל וחתוך לקוביות
  • קורט מלח ים לכל מנה
  • 4 כפות שמן זית
  • רבע לימון להגשה - לכל מנה

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הטונה דק ככל האפשר ומסדרים על גבי צלחת הגשה.
  • 2. מתבלים בשמן זית ומלח ים.
  • 3. "מפזרים" את הירקות על גבי הקרפצ'יו.
  • 4. מניחים 3 "כתמים" של יוגורט על הטונה ומגישים עם רבע לימון (את הלימון יש לסחוט ברגע ההגשה).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully