וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כנפי עוף מזוגגות ברוטב רימונים

מתכון מאת: ישראל אהרוני, אולפני הרצליה

מצרכים למתכון

  • 1/2 ק"ג כנפי עוף נקיות, חצויות לשניים
  • מלח ופלפל
  • 1/2 כוס קמח
  • לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • 4 כפות רכז רימונים
  • 3 כפות סוכר חום
  • 4 כפות מיץ לימון
  • 3/4 כוס מים
  • מלח ופלפל
  • מעט שבבי צ'ילי
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים דק

אופן ההכנה

  • 1. בקערית מערבבים את הקמח עם המלח והפלפל.
  • 2. מפזרים מעט קמח על הכנפיים ומערבבים כך שהכנפיים יצופו בציפוי דק של קמח.
  • 3. בסיר מחממים שמן עמוק. מטגנים 5-6 דקות עד שהם שחומים ויפים. מוציאים למסננת.
  • 4. במקביל מכינים את הרוטב: מערבבים ג'ינג'ר, מים, רכז רימונים, מיץ לימון, צ'ילי, סוכר חום ושמן זית.
  • במחבת, מחממים את חומרי הרוטב. מוסיפים את הכנפיים המטוגנות ומערבבים עוד 2-3 דקות עד שהן מצופות לחלוטין והרוטב מסמיך. מגישים חם עם תלתלי בצל.
  • שוק טלה ברוטב רימונים ודובדבנים

  • סלט עוף מעושן ברימונים ודבש

  • קובה חמו של עזורה

  • סלט עוף קר

  • תבשיל אסאדו וקולורבי

  • גלילות חציל במילוי בשר

  • מרק בשר ראש וגרגירי חומוס

  • תבשיל קציצות עוף עם תפוחי אדמה

  • שקשוקה יוונית עם בשר

  • צלי כתף בפירות יבשים ופטריות

  • מרק רגל עם במיה

  • לחם מחבת מרוקאי במילוי בשר

  • ביף בורגיניון

  • סיר בקר ושעועית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully