שוק טלה ברוטב רימונים ודובדבנים

מתכון של לינט דלבה, מסעדת גפן

מתכון מאת: מערכת וואלה!
שוק טלה של מסעדת גפן.
שוק טלה של מסעדת גפן

מצרכים

  • 5 שוקי טלה שלמים (אוסובוקו)
  • 2 בצלים יבשים חתוכים לקוביות.
  • 2שיני שום חתוכים
  • 2 כפות קמח
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור גרום לפי הטעם
  • מלח לפי הטעם
  • דובדבנים חמוצים בלי חרצנים
  • 1 כוס יין אדום יבש
  • 3 כפות תרכיז רימונים
  • 4 כוסות מים

אופן ההכנה

  • 1.מטגנים את הבצל עד שמזהיב ומוסיפים את השוקיים.
  • 2.מפזרים את הקמח,ומטגנים עד לסגירת הבשר.
  • 3.מוסיפים את התבלינים (מלבד המלח),תרכיז רימונים,יין,מים ודובדבנים מערבבים מכסים ומבשלים במשך שעתיים על אש קטנה. מוסיפים מלח מנערים את הסיר ובודקים אם הבשר התרכך.
  • 4. מוציאים את השוקיים לכלי הגשה,מצמצמים את הרוטב, שופכים על השוקיים. מגישים עם אורז לבן וירקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully