- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מכינים סירופ לימון: בסיר מחממים סוכר ומיץ לימון עד לרתיחה. מצננים לחלוטין.
-
- 3. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה עם סוכר עד לקבלת תערובת אחידה וקרמית. מוסיפים את הביצים אחת, אחת עד שהן נטמעות בבלילה.
-
- 4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומערבבים עד שהקמח נטמע בבלילה.
-
- 5. מוסיפים חלב, מיץ לימון, כוס מסירופ הלימון וקליפת לימון מגורדת.
-
- 6. יוצקים לתבנית מרופדת נייר אפייה או משומנת היטב. אופים 35 דקות.
-
- 7. כשהעוגה יוצאת מהתנור והיא עדיין חמה, מרטיבים בשארית הסירופ.
-
- 8. מערבבים את השמנת החמוצה והסוכר ומזליפים על העוגה כשהיא חמה.