- 1. בסיר רחב מחממים חצי כוס שמן זית. מוסיפים את הבשר ואת התבלינים. מטגנים את הבשר עד שהוא משחים מכל הכיוונים. מוסיפים 6 כוסות מים. מבשלים את הבשר כ-50 דקות, עד שהוא רך.
-
- 2. במחבת נפרדת עם מעט שמן זית מטגנים את ירקות השורש מכל הצדדים.
-
- 3. מוצאים את הירקות מהשמן ומעבירים לסיר הבשר. כשהבשר והירקות רכים, מוסיפים את הפריקי השטופה, מעל הירקות והבשר (בלי לערבב). מכסים ומבשלים במשך 3-4 דקות נוספות. סוגרים את האש. משאירים את הסיר סגור עוד 10 דקות.
-
- 4. הופכים את המנה על צלחת הגשה גדולה. מפזרים למעלה פטרוזיליה קצוצה ושקדים מטוגנים.