פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט פריקי עם דלעת וזוקיני

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט פריקי (עופרי זוטא)
      סלט פריקי (עופרי זוטא)

      מצרכים

      • סלט פריקי עם דלעת וזוקיני
      • החומרים:
      • חצי כוס פריקי
      • מעט שמן זית
      • ¾ כוס מים
      • מעט מלח
      • 2 זוקיני שטופים היטב ומגוררים על פומפיה גסה
      • כוס דלעת מגוררת על פומפיה גסה
      • חופן צימוקים
      • 3 כפות מיץ לימון
      • כפית סילאן טבעי
      • בצל ירוק ונענע קצוצים דק

      אופן ההכנה

      • 1. שוטפים היטב את הפריקי, מסננים.
      • 2. מחממים שמן בסיר רחב, מוסיפים את הפריקי, והמלח ומערבבים היטב. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. סוגרים את הסיר, מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים 15 דקות. (אפשר לבדוק אם כל המים נספגו. אם לא, משאירים על האש עוד 2 דקות).
      • 2. מסירים מהאש ומשאירים את הסיר סגור כ-10 דקות נוספות
      • 3. מערבבים בקערה יחד עם שאר החומרים, טועמים ומתקנים תיבול. טעים חמים או קר.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -