- 1. שמים את הפטריות המיובשות בקערה ויוצקים עליהן את המים רותחים. משרים למשך רבע שעה ומסננים. שומרים את המים.
-
-
- 2. מחממים כף שמן זית בסיר ומטגנים את הפריקי עד שכל הגרגרים מצופים בשמן.
-
-
- 3. מוסיפים את מי השריית הפטריות, כפית מלח ומעט פלפל שחור.
-
-
- פרסומת4. מביאים לרתיחה ומעבירים את הסיר ללהבה הכי נמוכה, מכסים ומבשלים כרבע שעה. מכבים את האש ומשאירים סגור עוד רבע שעה.
-
-
- 5. בינתיים, מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל. כשהוא מתחיל להזהיב מוסיפים את השום ואת הפטריות. מטגנים ביחד 3 דקות ומערבבים מידי פעם.
-
- 6. מוסיפים את התרד וכף חמאה ומערבבים עד שהתרד חלוט (בערך 2 דקות).
-
- 7. מוסיפים את הפריקי המבושל, מערבבים ומטגנים ביחד עוד דקותיים.
-
- 8. טועמים, מתקנים תיבול ומסירים מהאש.
-
- 9. מוסיפים את הפרמז'ן (אם רוצים), מערבבים ומגישים.