וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פריקי עם איטריות

תוספת נהדרת עם פריקי ואטריות דקות מתאימה לכל ארוחה וגם לילדים

מתכון מאת: עומר עילואן, מערכת וואלה

פריקי בשר וירקות שורש. נמרוד סונדרס
פריקי בשר וירקות שורש

מצרכים למתכון

  • מוגשת בדרך כלל כתוספת לבשר.
  • ל- 4-5 מנות:
  • 1 ק"ג פריקי
  • 250 גרם איטריות דקות (איטריות סבתא של מרק)
  • 250 גרם חמאה +1/4 כוס שמן זית או 150 גרם חמאה מזוקקת (סמנה)
  • 1 ליטר ציר ירקות או מים
  • 100 גרם גפרורי שקדים מטוגנים

אופן ההכנה

  • 1. במסננת מתחת מים זורמים שוטפים את הפריק בהרבה במים ומניחים ל-15- 20 דקות לייבוש במסננת.
  • 2. בסיר על להבה קטנה שמים שמן זית וחמאה, מטגנים את האיטריות עד שהן זהובות.
  • מוסיפים את הפריקה ליטר של ציר ירקות או מים וכפית וחצי מלח.
  • מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. כשהסיר רותח ורואים שהפריקה מתחילה לספוג את המים סוגרים את האש. מניחים בצד ל-10 דקות. מוסיפים את השקדים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully