פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עטייף ריקוטה ממולא בפיסטוקים ודבש עם קצפת יוגורט

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עטייף ריקוטה ממולא פיסטוקים ודבש (נמרוד סונדרס)
      עטייף ריקוטה ממולא פיסטוקים ודבש (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 200 גרם קמח
      • 5 גרם שמרים יבשים
      • 125 מ"ל מים
      • 100 מ"ל שמן זית
      • 5 גרם מלח
      • סירופ סוכר:
      • 1:1 מים וסוכר
      • למילויי:
      • 400 גרם גבינת ריקוטה
      • 3 כפות דבש
      • 2 כפות פיסטוקים קלויים קצוצים
      • לקצפת:
      • 2 כוסות יוגורט
      • 2 כוסות שמנת מתוקה (42%-38%)

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל המרכיבים, מוסיפים את השמן והמים ולשים במלוש (ניתן גם ביד) עד לקבלת מסה אחידה.
      • 2. מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מסה אחידה.
      • 3. מכינים את הקצפת: במיקסר עם וו מקצף, מקציפים את השמנת והיוגורט.
      • 4. על משטח מקומח מרדדים את הבצק וממלאים אותו בתערובת המילוי של הריקוטה, סוגרים היטב.
      • 5. בסיר מחממים שמן ומטגנים את העטייף, מוציאים את העטייף לתוך סירופ הסוכר ומגלגלים עד לציפויו המלא.
      • 6. מגישים לצד קצפת יוגורט.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות