- 1. טורפים קמח, שמרים, מים, סוכר ומלח בקערה. נותנים לבלילה לנוח שעה.
-
- 2. במעבד מזון טוחנים את חומרי המילוי: קמח, קינמון, ביצה, חמאה רכה ושקדים עד לקבלת ממרח.
-
- 3. לתוך הממרח מוסיפים אגוזי מלך קצוצים.
-
- 4. מכינים מטבל: מערבבים גבינה, קינמון וסוכר. חוצים מקל וניל ומוציאים את הגרגרים, מוסיפים לגבינה.
-
- 5. אחרי שעה, מעבירים את הבלילה לסקוויזר או בעזרת מצקת. על להבה גבוהה, מחממים מחבת עם חמאה, מוזלפים עיגולים קטנים. מחכים עד שרואים בועות ומוציאים. לא הופכים לצד השני.
-
- 6. ממלאים כל פנקייק קטן בתערובת השקדים וסוגרים למעין כיסונים בצורת חצי ירח.
-
- 7. מכינים מי סוכר: מחממים מים וסוכר עד שהסוכר נמס. מבשלים את הכיסונים בסירופ הסוכר כדקה. מוציאים ומגישים לצד מטבל הגבינה.