פריטו מיסטו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל- 4 מנות:
- 2 גזרים חתוכים למקלות צ'יפס דקים
- 2 זוקיני חתוכים למקלות צ'יפס דקים
- 2 בצלים פרוסים לטבעות דקות
- 1 חציל חתוך למקלות צ'יפס דקים
- 8 אספרגוסים טריים קלופים וחצויים
- 1 כוס קמח
- 1 ליטר מים קרים
- מלח
אופן ההכנה
- 1. בקערה עם מים קרים משרים את כל הירקות למשך כעשר דקות.
- 2. מסננים את הירקות מהמים ומכניסים אותם לקערה עם קמח. דואגים שהירקות יהיו עטופים מכל הצדדים בקמח. מנפים היטב את הקמח מהירקות בעזרת מסננת.
- 3. בסיר עמוק מחממים שמן ומטגנים כ-3 דקות עד שמעטפת הירקות נהיית פריכה ומזכירה במרקמה צ'יפס.
- 4. מניחים על גבי נייר סופג, ממליחים היטב ומגישים.