פריטו מיסטו

מתכון מאת: תמר כהן-צדק, מערכת וואלה!
פריטו מיסטו , ירקות מטוגנים בבלילה. לירז אלה
פריטו מיסטו , ירקות מטוגנים בבלילה

מצרכים

  • ל- 4 מנות:
  • 2 גזרים חתוכים למקלות צ'יפס דקים
  • 2 זוקיני חתוכים למקלות צ'יפס דקים
  • 2 בצלים פרוסים לטבעות דקות
  • 1 חציל חתוך למקלות צ'יפס דקים
  • 8 אספרגוסים טריים קלופים וחצויים
  • 1 כוס קמח
  • 1 ליטר מים קרים
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. בקערה עם מים קרים משרים את כל הירקות למשך כעשר דקות.
  • 2. מסננים את הירקות מהמים ומכניסים אותם לקערה עם קמח. דואגים שהירקות יהיו עטופים מכל הצדדים בקמח. מנפים היטב את הקמח מהירקות בעזרת מסננת.
  • 3. בסיר עמוק מחממים שמן ומטגנים כ-3 דקות עד שמעטפת הירקות נהיית פריכה ומזכירה במרקמה צ'יפס.
  • 4. מניחים על גבי נייר סופג, ממליחים היטב ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully