וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ירקות אנטיפסטי ופרוסות תירס

מתכון לאנטיפסטי באדיבות אתר מועצת הירקות

מתכון מאת: מערכת וואלה

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • ל-4 סועדים:
  • 2 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות ברוחב 1.5 ס"מ
  • 1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות ברוחב 1.5 ס"מ
  • 2 קישואים, חתוכים לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 1 כף חומץ בלסמי (אם רוצים)
  • 2 קלחי תירס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את הפלפלים על אש גבוהה במשך כ-3 דקות. מתבלים במלח ובפלפל. מורידים מהאש ומוסיפים כף חומץ בלסמי.
  • 2. מחממים במחבת 2 כפות שמן זית ומטגנים את הקישואים כ-4-3 דקות עד שיזהיבו קלות. בוזקים שום כתוש, מתבלים במלח ובפלפל מערבבים ושומרים בצד.
  • 3. מבשלים את קלחי התירס במים רותחים מומלחים עד שיתרככו. מוציאים מהמים וחותכים כל קלח ל-6 פרוסות. מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את פרוסות קלחי התירס כ-4 דקות או עד שיזהיבו קלות. מתבלים במלח ומגישים בצלחת הגשה יחד עם שאר הירקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully