- 1. מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות.
-
- 2. מכינים את העוגות: בקערה בעזרת מרית מפלסטיק, מערבבים קמח, סודה לשתייה ואבקת קקאו.
-
- 3. בקערת מיקסר עם וו גיטרה טורפים את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת קלילה ואוורירית. מוסיפים את הביצה וקליפת הלימון המגורדת ומערבבים היטב.
-
- 4. בהדרגתיות מוסיפים אל תערובת החמאה את החומרים היבשים הקרם-פרש או השמנת החמוצה והלימונצ'לו. מערבבים באיטיות עד שמתקבלת בלילה חלקה ואחידה.
-
- 5. מעבירים את הבלילה לשקית זילוף. במידה ואין כזו ניתן לסדר את הבלילה בעזרת כפית אולם לקבלת עוגות אחידות בגודלן שיאפו בצורה אחידה מומלץ להשתמש בשקית זילוף.
-
- 6. מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת שקית הזילוף מזלפים את הבלילה לעיגולים בקוטר של כ- 6 ס"מ ברווחים גדולים.
- 7. אופים 7-10 דקות. הבדיקה הקלה ביותר היא באמצאות קיסם שיניים: העוגות מוכנות כאשר מחדירים את הקיסם והוא יוצא נקי ללא שאריות בלילה עליו.
-
- 8. מוציאים מהתנור ומניחיםןעל רשת.
-
- 9. להכנת המילוי: מנפים את אבקת הסוכר אל קערת הערבוב של המיקסר. מוסיפים אליה את גבינת המסקרפונה וטורפים במהירות בינונית בעזרת וו גיטרה עד לקבלת תערובת אחידה. כעת מוסיפים את קליפת הלימון המגורדת ומיץ הלימון ולערבב עד שהתערובת חלקה ואוורירית.
-
- 10. רק כשהעוגות התקררו לחלוטין מורחים מילוי על חלקן השטוח של העוגות ומניחים מעליו עוד עוגה. לוחצים בעדינות מלמעלה עד שהמילוי יתפשט לדפנות העוגה.