- 1. מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות.
-
- 2. מכינים את העוגות: בקערה בעזרת מרית מפלסטיק, מערבבים קמח, סודה לשתייה ואבקת קקאו.
-
- 3. בקערת מיקסר עם וו גיטרה טורפים את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת קלילה ואוורירית. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב.
-
- 4. בהדרגתיות מוסיפים אל תערובת החמאה את החומרים היבשים הקרם-פרש או השמנת החמוצה. מערבבים באיטיות עד שמתקבלת בלילה חלקה ואחידה.
-
- 5. מעבירים את הבלילה לשקית זילוף. במידה ואין כזו ניתן לסדר את הבלילה בעזרת כפית אולם לקבלת עוגות אחידות בגודלן שיאפו בצורה אחידה מומלץ להשתמש בשקית זילוף.
-
- 6. מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת שקית הזילוף מזלפים את הבלילה לעיגולים בקוטר של כ- 6 ס"מ ברווחים גדולים.
-
- 7. אופים 7-10 דקות. הבדיקה הקלה ביותר היא באמצאות קיסם שיניים: העוגות מוכנות כאשר מחדירים את הקיסם והוא יוצא נקי ללא שאריות בלילה עליו.
-
- 8. מוציאים מהתנור ולהניח על רשת.
-
- 9. מכינים את המילוי: בסיר קטן מביאים את השמנת לסף רתיחה ומיד מסירים מן האש.
-
- 10. מניחים את שבבי השוקולד והחמאה בקערה ושופכים מעליהם את השמנת החמה.
-
- 11. ממתינים כדקה לפני הערבוב כדי לתת לחום של השמנת לעשות את העבודה של ההמסה. כעת מערבבים, ממרכז הקערה, באמצעות מטרפה עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
-
- 12. הניחו לגנאש להתקרר לפני השימוש. רק כשהעוגות התקררו לחלוטין, מורחים מילוי על חלקן השטוח של העוגות ומניחים מעליו עוד עוגה. לוחצים בעדינות מלמעלה עד שהמילוי יתפשט לדפנות העוגה.