עוגיות מרנג שוקוצ'יפס
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-50-60 עוגיות בקוטר 4 ס"מ:
- 2 חלבונים
- 110 גרם (1/2 כוס+1 כף) סוכר
- 100 גרם שוקוצ'יפס
- 2 כפות קוקוס
- אבקת שוקולית
אופן ההכנה
- 1. בקערת מתכת במהירות גבוהה (מהירות מקסימלית) מקציפים חלבונים וסוכר עד קבלת קצף קשה.
- 2. מקפלים פנימה באופן ידני את השוקוצ'יפס והקוקוס עד שהתערובת אחידה.
- 3. בעזרת מזלף או כפית יוצרים עוגיות במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השנייה על גבי תבנית אפיה המרופדת בנייר אפיה.
- 4. אופים ב-135 מעלות כ-20-25 דקות.
- 5. הערה: אפשר בגמר האפייה לבזוק : אבקת "שוקולית" (יש לציין שהעוגיות מעולות גם בלי לבזוק שום דבר).