פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות מרנג שוקוצ'יפס

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוגיות מרנג ושוקוצ'יפס (נמרוד סונדרס)
      עוגיות מרנג ושוקוצ'יפס (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-50-60 עוגיות בקוטר 4 ס"מ:
      • 2 חלבונים
      • 110 גרם (1/2 כוס+1 כף) סוכר
      • 100 גרם שוקוצ'יפס
      • 2 כפות קוקוס
      • אבקת שוקולית

      אופן ההכנה

      • 1. בקערת מתכת במהירות גבוהה (מהירות מקסימלית) מקציפים חלבונים וסוכר עד קבלת קצף קשה.
      • 2. מקפלים פנימה באופן ידני את השוקוצ'יפס והקוקוס עד שהתערובת אחידה.
      • 3. בעזרת מזלף או כפית יוצרים עוגיות במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השנייה על גבי תבנית אפיה המרופדת בנייר אפיה.
      • 4. אופים ב-135 מעלות כ-20-25 דקות.
      • 5. הערה: אפשר בגמר האפייה לבזוק : אבקת "שוקולית" (יש לציין שהעוגיות מעולות גם בלי לבזוק שום דבר).

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -