וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רולדת תמרים ביתית

הסוד הוא במלית התמרים. פשוט מגלענים תמרים (רצוי מג'הול, הם הכי עסיסיים ונימוחים), מניחים בקופסא עם מכסה ומכסים במים

מתכון מאת: מרב דוידסון, מערכת וואלה

ושתי. לירז אלה
ושתי

מצרכים למתכון

  • 450 גרם קמח (אפשר שחצי ממנו יהיה קמח מלא)
  • 200 גרם חמאה רכה
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 כפות שמן קנולה
  • קורט קינמון
  • מחית תמרים ביתית (המתכון הזה דורש מחית מכ-20 תמרים)
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים קמח, חמאה, מיץ תפוזים, אבקת אפייה ואבקת וניל לכדי בצק אחיד.
  • 2. מחלקים את הבצק ל-3 ומרדדים כל חלק.
  • 3. מערבבים את מחית התמרים עם הקינמון והשמן ומורחים בנדיבות על כל חלק. מפזרים אגוזי מלך ומגלגלים לרולדה.
  • 4. אופים ב-180 מעלות כ-20 דקות או עד שהרולדות משחימות. מצננים ופורסים. שומרים בצנצנת אטומה היטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully