- 1. את התמרים מגלענים וקוצצים דק. מניחים על גבי נייר אפייה, מעליו מניחים נייר אפייה נוסף. מרדדים את התמרים על ידי לחיצות או מערוך עד לקבלת דף תמרים בעובי ½ ס"מ. מסירים את נייר האפייה העליון.
-
- 2. מכינים את המילוי: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה וסוכר דק עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים לקצפת את גבינת המסקרפונה, מערבבים לקבלת תערובת המוגנית. מכניסים למקרר לרבע שעה עד לתחילת הרכבת הרול.
-
- 3. להרכבת הגלילה: מעבירים את המילוי לשק זילוף, ומזלפים לאורך כל דף התמרים שיצרנו. במרכז הגלילה מפזרים את הפיסטוקים והאגוזים. מגלגלים ומכניסים למקרר ל-30 דקות לפחות, ניתן גם להקפיא על מנת להקל על החיתוך. פורסים בעזרת סכין חדה.