וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גלילות תמרים במילוי שמנת ואגוזים

מתכון מאת: צ'רלי פדידה

רול תמרים במילוי אגוזים. דן פרץ,
רול תמרים במילוי אגוזים/דן פרץ

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 24 תמרים לחים
  • למילוי:
  • 50 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • 50 גרם פיסטוקים קלופים, קלויים וקצוצים
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה (או ריצ')
  • (125 גרם גבינת מסקרפונה (או שמנת טופו)
  • 75 גרם סוכר דק (אם משתמשים בריצ' מפחיתים לחצי את כמות הסוכר

אופן ההכנה

  • 1. את התמרים מגלענים וקוצצים דק. מניחים על גבי נייר אפייה, מעליו מניחים נייר אפייה נוסף. מרדדים את התמרים על ידי לחיצות או מערוך עד לקבלת דף תמרים בעובי ½ ס"מ. מסירים את נייר האפייה העליון.
  • 2. מכינים את המילוי: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה וסוכר דק עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים לקצפת את גבינת המסקרפונה, מערבבים לקבלת תערובת המוגנית. מכניסים למקרר לרבע שעה עד לתחילת הרכבת הרול.
  • 3. להרכבת הגלילה: מעבירים את המילוי לשק זילוף, ומזלפים לאורך כל דף התמרים שיצרנו. במרכז הגלילה מפזרים את הפיסטוקים והאגוזים. מגלגלים ומכניסים למקרר ל-30 דקות לפחות, ניתן גם להקפיא על מנת להקל על החיתוך. פורסים בעזרת סכין חדה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully