סלט עדשים טוסקני עם עגבניות מיובשות ועשבי תיבול
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 סועדים:
- 1/2 ק"ג עדשים ירוקות
- 200 גרם עגבניות לחות
- 1 שן שום כתושה
- 1 כפית טימין קצוץ
- 1 כפית אורגנו קצוץ
- 1 כפית רוזמרין קצוץ
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית מיץ לימון
- 1 צרור פטרוזיליה קצוץ
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את העדשים בהרבה מים עד שמתרככות (כחצי שעה) ומסננים.
- 2. במקביל משרים את העגבניות הלחות במים רותחים כ-15 דקות. מסננים וקוצצים.
- 3. קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים את כל החומרים יחד.