סלט עדשים טוסקני עם עגבניות מיובשות ועשבי תיבול

מתכון מאת: מיכל גרציאני, מערכת וואלה!
סלט עדשים טוסקני עם עגבניות מיובשות. נמרוד סונדרס, נמרוד סונדרס
סלט עדשים טוסקני עם עגבניות מיובשות(צילום: נמרוד סונדרס)

מצרכים

  • ל-6 סועדים:
  • 1/2 ק"ג עדשים ירוקות
  • 200 גרם עגבניות לחות
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית טימין קצוץ
  • 1 כפית אורגנו קצוץ
  • 1 כפית רוזמרין קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את העדשים בהרבה מים עד שמתרככות (כחצי שעה) ומסננים.
  • 2. במקביל משרים את העגבניות הלחות במים רותחים כ-15 דקות. מסננים וקוצצים.
  • 3. קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים את כל החומרים יחד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully