- 1. מכניסים את החמאה אל קערת המיקסר ומתחילים לערבב בוו גיטרה עד שזו הופכת לקרם חלק ואוורירי.
-
- 2. מוסיפים את הגבינה, הקמח והמלח עד ליצירת בצק אחיד.
-
- 3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.
-
- 4. מוציאים את הבצק מהמקרר, מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק ל-2-3 מ"מ.
-
- 5. מעבירים בעדינות את הבצק לתבנית האפייה ומנקים את השוליים בעזרת סכין חדה. כעת הבצק מוכן להכיל כל מילוי.
-
- 6.מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
- 7. מכינים את הרויאל: בקערה, מערבבים את כל החומרים עם מטרפה ידנית ומתבלים לפי הטעם האישי.
-
- 8. מניחים את העגבניות על תבנית אפייה. מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל וסוכר. מניחים מלמעלה את ענפי הטימין שיבשמו את העגבניות. קולים במשך 20 דקות.
-
- 9. מפזרים את גבינת המוצרלה המגורדת על תחתית הבצק הפריך ומעליה את פלחי העגבניה הקלויים. מפזרים את עלי הבזיליקום הקצוצים ומוזגים מעל בעדינות את הרויאל המלוח.
-
- 10. אופים בתנור במשך 25 דקות.