- 1. מכניסים את החמאה אל קערת המיקסר ומתחילים לערבב בוו גיטרה עד שזו הופכת לקרם חלק ואוורירי.
-
- 2. מוסיפים לחמאה את המים והביצה עד להיספגות הנוזלים בחמאה.
-
- 3. מנפים את הקמח, המלח והסוכר. מורידים את מהירות המיקסר מוסיפים את כל החומרים היבשים. מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
-
- 4. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.
-
- 5. מוציאים את הבצק מהמקרר, מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק ל-2-3 מ"מ.
-
- 6. מעבירים בעדינות את הבצק לתבנית האפייה ומנקים את השוליים בעזרת סכין חדה. כעת הבצק מוכן להכיל כל מילוי.
-
- 7. מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
- 8. מכינים את הרויאל: בקערה, מערבבים את כל החומרים עם מטרפה ידנית ומתבלים לפי הטעם האישי.
-
- 9. על תבנית קולים את הפלפלים במשך 20 דקות. מוציאים מהתנור, מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד כדי שיזיעו. משאירים את הפלפלים 10 דקות ולאחר מכן מקלפים וחותכים אותם לרבעים.
-
- 10. פורסים את גליל גבינת העיזים ומסדרים על תחתית הבצק שכבה של עיגולי גבינה. מעליה מסדרים את רבעי הפלפלים הקלויים בצורת מניפה אדום ליד צהוב. מפזרים את הזיתים ועשבי התיבול ומוזגים בעדינות את הרויאל המלוח.
-
- 11. אופים בתנור במשך 25 דקות.