סביצ'ה משמש
החמצמצות של המשמש מחמיאה לטעמו הטבעי העדין של הדג. ככל שתשהו את הדג יותר בלימון כך הוא יהיה כבוש יותר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 2 דגי ים (אנטיאס, לברק, דניס) טריים, ללא עור ועצמות, חתוכים לקוביות בגודל 2 ס"מ
- 6 משמשים חתוכים לקוביות בגודל 2 ס"מ
- 1 בצל סגול קטן קצוץ דק
- מיץ וקליפה מגוררת מלימון שלם
- 1-1/2 פלפל צ'ילי ירוק או אדום קצוץ
- מלח ופלפל שחור גרוס
- להגשה:
- עלי כוסברה מ-5 גבעולים
אופן ההכנה
- 1. לפחות 10 דקות ועד שעתיים לפני ההגשה מערבבים את החומרים ונותנים ללימון לבשל את הדג.
- 2. רגע לפני ההגשה מערבבים שוב ומגישים.