סביצ'ה משמש

החמצמצות של המשמש מחמיאה לטעמו הטבעי העדין של הדג. ככל שתשהו את הדג יותר בלימון – כך הוא יהיה כבוש יותר

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה!
סביצ'ה משמש. לירז אלה
סביצ'ה משמש

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 2 דגי ים (אנטיאס, לברק, דניס) טריים, ללא עור ועצמות, חתוכים לקוביות בגודל 2 ס"מ
  • 6 משמשים חתוכים לקוביות בגודל 2 ס"מ
  • 1 בצל סגול קטן קצוץ דק
  • מיץ וקליפה מגוררת מלימון שלם
  • 1-1/2 פלפל צ'ילי ירוק או אדום קצוץ
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • להגשה:
  • עלי כוסברה מ-5 גבעולים

אופן ההכנה

  • 1. לפחות 10 דקות ועד שעתיים לפני ההגשה מערבבים את החומרים ונותנים ללימון לבשל את הדג.
  • 2. רגע לפני ההגשה מערבבים שוב ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully