- 1. בקערה מעל ביין מארי ממיסים שוקולד לקרם חלק. מוסיפים את מחית הנוגט ואת השקדים הקלויים. מערבבים מעט.
-
- 2. מעבירים את התערובת לתבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ על 30 ס"מ או מוזגים את התערובת לתבנית סיליקון בצורת קוביות קטנות.
-
- 3. מעבירים את התערובת למקפיא לפחות ל-4 שעות.
-
- 4. במקביל מכינים גנאש לקישוט: ממיסים שוקולד ושמנת על ביין מארי או במיקרוגל עד להמסה מלאה וקבלת קרם חלק. מעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
-
- 5. מקציפים את הגנאש לקישוט קלות רק עד שיתרכך מעט. מעבירים לשקית זילוף.
-
- 6. מחלצים את הממתקים מהתבנית בעלת הקוביות או חותכים קוביות ומעבירים לצלחת.
-
- 7. מקשטים בגנאש או כדורי שוקולד.