מתכונים חמים

ממתקי נוגט פרווה

מתכון מאת: מירי זורגר, מערכת וואלה!
  • קל להכנה

(צילום: דייב שחר עריכה: שירלי בש)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-30 ממתקי שוקולד:
  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם מחית פרלינה (מחית אגוזי לוז)
  • 1 כוס שקדים פרוסים מולבנים קלויים
  • לקישוט:
  • כדורים משוקולד
  • לגנאש:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת צמחית
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בקערה מעל ביין מארי ממיסים שוקולד לקרם חלק. מוסיפים את מחית הנוגט ואת השקדים הקלויים. מערבבים מעט.
  • 2. מעבירים את התערובת לתבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ על 30 ס"מ או מוזגים את התערובת לתבנית סיליקון בצורת קוביות קטנות.
  • 3. מעבירים את התערובת למקפיא לפחות ל-4 שעות.
  • 4. במקביל מכינים גנאש לקישוט: ממיסים שוקולד ושמנת על ביין מארי או במיקרוגל עד להמסה מלאה וקבלת קרם חלק. מעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
  • 5. מקציפים את הגנאש לקישוט קלות רק עד שיתרכך מעט. מעבירים לשקית זילוף.
  • 6. מחלצים את הממתקים מהתבנית בעלת הקוביות או חותכים קוביות ומעבירים לצלחת.
  • 7. מקשטים בגנאש או כדורי שוקולד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully