- 1. בקערה, מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, מלח ואבקת אפייה. מוסיפים את החמאה והנוזלים. ומעבדים לבצק אחיד. מקררים את הבצק שעה במקרר.
-
- 2. מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
- 3. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו לעובי של 3 מ"מ. (עובי יחסית דק) הבצק מתנפח באפייה.
-
- 4. קורצים מספר זוגי של עיגולים. בחצי מהם עושים חור קטן במרכז.
-
- 5. את העיגולים עם החור מברישים בביצה ומפזרים עליהם את הדגנים.
-
- 6. אופים 10 דקות עד שהעוגיות זהובות ומצננים. בינתיים מכינים את המילוי.
-
- 7. מכינים את המילוי: מערבבים את שני סוגי הגבינות.
-
- 8. מחלקים לשלוש קערות. ומוסיפים לכל קערה את הטעם שלה: פסטו, ממרח זיתים ועגבניות מיובשות. מערבבים לקבלת תערובת אחידה.
-
- 9. לוקחים את העוגיות. מורחים שכבת ממרח על בסיס העוגיה (החלק ללא החור). ומניחים מעל את החלק עם החור.
-
- 10. עושים כך עם כל הממרחים ומקבלים עוגיות צבעוניות.