וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות סנדוויץ' צבעוניות

מתכון מאת: קונדיטוריה ביסקוטי, מערכת וואלה

עוגיות סנדוויץ' צבעוניות. אפיק גבאי
עוגיות סנדוויץ' צבעוניות

מצרכים למתכון

  • ל-80 עוגיות:
  • 1 ק"ג (7 כוסות+כף) קמח
  • 20 גרם (2 כפות גדושות) אבקת אפייה
  • 10 גרם (1 כפית) מלח
  • 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 220 מ"ל (1 כוס) שמן קנולה
  • 225 מ"ל (1 כוס) מים
  • ביצה להברשה
  • כ- 300 גרם דגנים מסוגים שונים
  • שומשום, קצח, פרג, גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, שיבולת שועל
  • למילוי
  • 225 גרם גבינת שמנת 30%
  • 250 גרם גבינת טוב טעם
  • 50 גרם ממרח עגבניות מיובשות
  • 50 גרם ממרח זיתים
  • 50 גרם ממרח פסטו

אופן ההכנה

  • 1. בקערה, מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, מלח ואבקת אפייה. מוסיפים את החמאה והנוזלים. ומעבדים לבצק אחיד. מקררים את הבצק שעה במקרר.
  • 2. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 3. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו לעובי של 3 מ"מ. (עובי יחסית דק) הבצק מתנפח באפייה.
  • 4. קורצים מספר זוגי של עיגולים. בחצי מהם עושים חור קטן במרכז.
  • 5. את העיגולים עם החור מברישים בביצה ומפזרים עליהם את הדגנים.
  • 6. אופים 10 דקות עד שהעוגיות זהובות ומצננים. בינתיים מכינים את המילוי.
  • 7. מכינים את המילוי: מערבבים את שני סוגי הגבינות.
  • 8. מחלקים לשלוש קערות. ומוסיפים לכל קערה את הטעם שלה: פסטו, ממרח זיתים ועגבניות מיובשות. מערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  • 9. לוקחים את העוגיות. מורחים שכבת ממרח על בסיס העוגיה (החלק ללא החור). ומניחים מעל את החלק עם החור.
  • 10. עושים כך עם כל הממרחים ומקבלים עוגיות צבעוניות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully