פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות סנדוויץ' צבעוניות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוגיות סנדוויץ' צבעוניות (אפיק גבאי)
      עוגיות סנדוויץ' צבעוניות (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-80 עוגיות:
      • 1 ק"ג (7 כוסות+כף) קמח
      • 20 גרם (2 כפות גדושות) אבקת אפייה
      • 10 גרם (1 כפית) מלח
      • 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
      • 220 מ"ל (1 כוס) שמן קנולה
      • 225 מ"ל (1 כוס) מים
      • ביצה להברשה
      • כ- 300 גרם דגנים מסוגים שונים
      • שומשום, קצח, פרג, גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, שיבולת שועל
      • למילוי
      • 225 גרם גבינת שמנת 30%
      • 250 גרם גבינת טוב טעם
      • 50 גרם ממרח עגבניות מיובשות
      • 50 גרם ממרח זיתים
      • 50 גרם ממרח פסטו

      אופן ההכנה

      • 1. בקערה, מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, מלח ואבקת אפייה. מוסיפים את החמאה והנוזלים. ומעבדים לבצק אחיד. מקררים את הבצק שעה במקרר.
      • 2. מחממים תנור ל-170 מעלות.
      • 3. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו לעובי של 3 מ"מ. (עובי יחסית דק) הבצק מתנפח באפייה.
      • 4. קורצים מספר זוגי של עיגולים. בחצי מהם עושים חור קטן במרכז.
      • 5. את העיגולים עם החור מברישים בביצה ומפזרים עליהם את הדגנים.
      • 6. אופים 10 דקות עד שהעוגיות זהובות ומצננים. בינתיים מכינים את המילוי.
      • 7. מכינים את המילוי: מערבבים את שני סוגי הגבינות.
      • 8. מחלקים לשלוש קערות. ומוסיפים לכל קערה את הטעם שלה: פסטו, ממרח זיתים ועגבניות מיובשות. מערבבים לקבלת תערובת אחידה.
      • 9. לוקחים את העוגיות. מורחים שכבת ממרח על בסיס העוגיה (החלק ללא החור). ומניחים מעל את החלק עם החור.
      • 10. עושים כך עם כל הממרחים ומקבלים עוגיות צבעוניות.

      עוד מתכוני עוגיות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -