וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות פרמזן וזעתר

ישנן כל מיני דרכים להכין עוגיות, אבל אם אתם מחפשים טעם מקורי, קונדיטוריה "לחמנינה" ממליצה להשתמש בגבינת פרמזן, ולהוסיף להן מעטפת של שומשום וזעתר.

מתכון מאת: קונדיטוריה לחמנינה, מערכת וואלה

לחם נתלש. דרור עינב
לחם נתלש

מצרכים למתכון

  • ל-60 עוגיות:
  • 420 גרם (3 כוסות) קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3/4 כפית זעתר יבש
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 330 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
  • 330 גרם פרמזן (מומלץ רג'יאנו)
  • לציפוי:
  • ביצה
  • שומשום וזעתר בכמות שווה

אופן ההכנה

  • 1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה ופרמזן עד לקבלת מרקם רך ואחיד. מוסיפים את כל החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת בצק.
  • 2. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות שעה.
  • 3. מוציאים מהמקרר ויוצרים מהבצק גלילים בקוטר 2-2.5 ס?מ. מקררים שוב את הגלילים.
  • 4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 5. מוציאים את הגלילים מהמקרר, מברישים כל גליל בביצה ומצפים בתערובת של שומשום וזעתר יבש. פורסים את הגלילים לעוגיות ברוחב 3 מ?מ ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  • 6. אופים עד שמזהיב, בין 15 ל-20 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully